Vyslyšeli jsme Vaše náměty a nově máte možnost si rozpracovanou práci „jen uložit“.

Nově tedy u editace každého záznamu naleznete tlačítka:

  • „Jen uložit“ – uloží záznam, ale okno zůstane otevřené
  • „Uložit a zavřít“ – uloží záznam a okno pro editaci zavře, můžete se tak k práci vrátit kdykoli později.

tlalčítka Jen uložit a Uložit a zavřít